Voetbal Bookmaker

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden.

Na de oprichting in door fanatieke beroepsgokkers en weddenschap liefhebbers sloeg de website direct aan in de Benelux, met als gevolg enkele copycats waaronder zelfs een nl domein die het nodig vonden zelfs de domeinnaam te kopieeren. 

Na enkele jaren besloot de redactie dat het tijd was de website verder te optimaliseren en uit te breiden, waarvan u nu het begin resultaat ziet. Vrees echter niet, de website is verre van af en voor aanvang van het nieuwe seizoen is de definitieve Voetbal Bookmaker website beschikbaar.

U kunt op Voetbal Bookmaker terecht voor actuele quoteringen voor het wedden op voetbal wedstrijden maar nu ook andere grote sporten als basketbal, ijshockey en tennis. Het vergelijken van quoteringen voor het wedden op sportevenementen levert u ruim 20% meer winst op over een lange periode gezien. Daarnaast is het mogelijk om bij veel van onze partners direct een bonus te gebruiken als nieuwe klant. Al met al kunt u op deze manier voor ruim duizend euro inzetten, geheel gratis..

Wij doen onze best de website zo goed mogelijk up to date te houden en de juiste quoteringen voor alle evenementen weer te geven, Het kan altijd gebeuren, zeker gezien het een systeem is, dat er hier en daar een fout onstaat. Kijk daarom ook altijd na bij de bookmaker zelf of u daadwerkelijk gokt waarop u wilt gokken.

Wij hebben niet als doel mensen aan het gokken te brengen, maar fungeren als informatieve website en hopen de weddenschap liefhebbers te wijzen op online gok mogelijkheden naast de totalisator en illegale bookmakers operend vanuit cafe's en koffiehuizen.

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer