1. FSV Mainz1 : 0Borussia Mönchengladbach

 Bundesliga

  29.01.2016 21:30

 

Vergelijk quoteringen voor het wedden op 1. FSV Mainz tegen Borussia Mönchengladbach op vrijdag 29 januari 2016 om 21:30 uur.

Gratis wedden op 1. FSV Mainz tegen Borussia Mönchengladbach of alle andere wedstrijden in de Bundesliga kan door het selecteren van een bonus uit onze bookmaker promoties. Tevens staan de quoteringen doorgelinkt naar de hoogst mogelijke beschikbare bonus aanbieding van de bookmaker.

Hieronder ziet u quoteringen voor het wedden op 1. FSV Mainz tegen Borussia Mönchengladbach. Bedenk hierbij dat 1 staat voor een overwinning van 1. FSV Mainz, X voor een gelijkspel, 2 voor een overwinning van Borussia Mönchengladbach. U kunt tevens de quoteringen bekijken voor correcte score, handicap en onder/over weddenschappen. Dit doet u door hieronder uit de lijst uw weddenschap te selecteren.

Live stats

1. FSV Mainz Borussia Mönchengladbach
63' Nordtveit H. 63'
80' Korb J. 80'

  Bookmaker promoties

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer