FC Augsburg0 : 0Eintracht Frankfurt

 Bundesliga

  30.01.2016 16:30

 

Vergelijk quoteringen voor het wedden op FC Augsburg tegen Eintracht Frankfurt op zaterdag 30 januari 2016 om 16:30 uur.

Gratis wedden op FC Augsburg tegen Eintracht Frankfurt of alle andere wedstrijden in de Bundesliga kan door het selecteren van een bonus uit onze bookmaker promoties. Tevens staan de quoteringen doorgelinkt naar de hoogst mogelijke beschikbare bonus aanbieding van de bookmaker.

Hieronder ziet u quoteringen voor het wedden op FC Augsburg tegen Eintracht Frankfurt. Bedenk hierbij dat 1 staat voor een overwinning van FC Augsburg, X voor een gelijkspel, 2 voor een overwinning van Eintracht Frankfurt. U kunt tevens de quoteringen bekijken voor correcte score, handicap en onder/over weddenschappen. Dit doet u door hieronder uit de lijst uw weddenschap te selecteren.

Live stats

FC Augsburg Eintracht Frankfurt
42' Baier D. 42'
47' Kohr D. 47'
62' Abraham D. 62'
79' Hasebe M. 79'

  Bookmaker promoties

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer