Manchester City- : -Tottenham Hotspur

 Premier League

  14.02.2016 18:15

 

Vergelijk quoteringen voor het wedden op Manchester City tegen Tottenham Hotspur op zondag 14 februari 2016 om 18:15 uur.

Gratis wedden op Manchester City tegen Tottenham Hotspur of alle andere wedstrijden in de Premier League kan door het selecteren van een bonus uit onze bookmaker promoties. Tevens staan de quoteringen doorgelinkt naar de hoogst mogelijke beschikbare bonus aanbieding van de bookmaker.

Hieronder ziet u quoteringen voor het wedden op Manchester City tegen Tottenham Hotspur. Bedenk hierbij dat 1 staat voor een overwinning van Manchester City, X voor een gelijkspel, 2 voor een overwinning van Tottenham Hotspur. U kunt tevens de quoteringen bekijken voor correcte score, handicap en onder/over weddenschappen. Dit doet u door hieronder uit de lijst uw weddenschap te selecteren.

  Bookmaker promoties

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer