Southampton3 : 0West Bromwich Albion

 Premier League

  16.01.2016 17:00

 

Vergelijk quoteringen voor het wedden op Southampton tegen West Bromwich Albion op zaterdag 16 januari 2016 om 17:00 uur.

Gratis wedden op Southampton tegen West Bromwich Albion of alle andere wedstrijden in de Premier League kan door het selecteren van een bonus uit onze bookmaker promoties. Tevens staan de quoteringen doorgelinkt naar de hoogst mogelijke beschikbare bonus aanbieding van de bookmaker.

Hieronder ziet u quoteringen voor het wedden op Southampton tegen West Bromwich Albion. Bedenk hierbij dat 1 staat voor een overwinning van Southampton, X voor een gelijkspel, 2 voor een overwinning van West Bromwich Albion. U kunt tevens de quoteringen bekijken voor correcte score, handicap en onder/over weddenschappen. Dit doet u door hieronder uit de lijst uw weddenschap te selecteren.

Live stats

Southampton West Bromwich Albion
5' Ward-Prowse J. 1-0 5'
72' Tadic D. 3-0 72'

  Bookmaker promoties

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer