Tottenham Hotspur0 : 1Leicester City

 Premier League

  13.01.2016 22:00

 

Vergelijk quoteringen voor het wedden op Tottenham Hotspur tegen Leicester City op woensdag 13 januari 2016 om 22:00 uur.

Gratis wedden op Tottenham Hotspur tegen Leicester City of alle andere wedstrijden in de Premier League kan door het selecteren van een bonus uit onze bookmaker promoties. Tevens staan de quoteringen doorgelinkt naar de hoogst mogelijke beschikbare bonus aanbieding van de bookmaker.

Hieronder ziet u quoteringen voor het wedden op Tottenham Hotspur tegen Leicester City. Bedenk hierbij dat 1 staat voor een overwinning van Tottenham Hotspur, X voor een gelijkspel, 2 voor een overwinning van Leicester City. U kunt tevens de quoteringen bekijken voor correcte score, handicap en onder/over weddenschappen. Dit doet u door hieronder uit de lijst uw weddenschap te selecteren.

  Bookmaker promoties

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer