West Bromwich Albion0 : 0Aston Villa

 Premier League

  23.01.2016 17:00

 

Vergelijk quoteringen voor het wedden op West Bromwich Albion tegen Aston Villa op zaterdag 23 januari 2016 om 17:00 uur.

Gratis wedden op West Bromwich Albion tegen Aston Villa of alle andere wedstrijden in de Premier League kan door het selecteren van een bonus uit onze bookmaker promoties. Tevens staan de quoteringen doorgelinkt naar de hoogst mogelijke beschikbare bonus aanbieding van de bookmaker.

Hieronder ziet u quoteringen voor het wedden op West Bromwich Albion tegen Aston Villa. Bedenk hierbij dat 1 staat voor een overwinning van West Bromwich Albion, X voor een gelijkspel, 2 voor een overwinning van Aston Villa. U kunt tevens de quoteringen bekijken voor correcte score, handicap en onder/over weddenschappen. Dit doet u door hieronder uit de lijst uw weddenschap te selecteren.

  Bookmaker promoties

  Newsletter

 

Betway BE Dutch sports €50

 

 

VoetbalBookmaker.com is een website door en voor voetbalweddenschappen liefhebbers. VoetbalBookmaker is sinds de oprichting in 2007 de eerste voetbalweddenschappen website met de nadruk op het vergelijken van quoteringen, en zodoende de gok-liefhebbers in Nederland een beter alternatief te bieden. Lees meer